El Cuero

El Cuero ute med ny singel!

Som kjent tidligere fortsetter El Cuero å utvide sin etterhvert rikholdige katalog. Denne gangen utforsker bandet et, for dem, uprøvd format. Bandet vil slippe en ny låt i januar, mars og april, som tilslutt blir til Ep’en «The Truth, the Passion, and the Blues». Dette har gitt El Cuero en gylden mulighet til å ta steget ut av albumformatet og lage låter som kanskje er litt annerledes enn hva som ville passa inn på bandets album. Disse 3 låtene er spilt inn i samme periode som deres siste album, «Souls Under Red Light», men fikk tidlig en helt egen rolle. Det er derfor de samles i en egen EP-utgivelse. Dette er også den nest siste låta som slippes med den originale besetningen etter at gitarist Øyvind Blomstrøm takket for seg etter 10 år i bandet.
Andre låt ut er altså “Down To The Wire”. Låtskriver Brynjars Takle Ohr sier dette om låta:
“Av og til er det ikke de store hendelsene som får størst betydning. Og det vi trodde var lite og ubetydelig kan plutselig vise seg å få store konsekvenser. Til slutt står vi igjen med resultatet av et helt liv med valg og avgjørelser, og forhåpentligvis har vi gjort noe riktig også. Down to the wire er en heit, støvete rocker i kjent El Cuero-stil, innspilt live i ett take. Ekte rock, ekte vare.”

Sjekk den ut i denne stillbilde-videoen eller disse linkene: http://phonofile.link/down-to-the-wire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *